fbpx

Суперфіналіст шоу "Танцюють всі" Влад Курочка повернувся до рідної Коломиї. ВІДЕО

Стиль життя 19:01, 19.01, 2017

Впродовж кількох місяців вся країна спостерігала за вражаючими виступами коломиянина Влада Курочки на телевізійному проекті "Танцюють всі!". Хлопець показав неймовірний результат - отримав престижне срібло та довів, що наполеглива праця здійснює мрії.

Після проекту Влад Курочка повернувся до рідної Коломиї зіркою, з ним фотографуються та беруть автографи. Віднедавна танцівник проводить майстер-класи, де навчає усіх охочих хитрощам бі-бойських рухів, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

Потрапити на шоу коломиянин лише мріяв, а коли наважився, виявилося, що всі кастинги уже закриті. Єдиний варіант, який дозволяв йому постати перед суддями телешоу, – перемогти в онлайн-голосуванні через соцмережі. І тут охочих виявилося немало – понад 10 тисяч. Попри це Курочку помітили. Йому зателефонували за три дні до кастингу у Запоріжжі і запросили. 

Врешті на телепроекті він зайняв друге місце. Каже, що усі кошти, які міг би отримати, якби став переможцем, спрямував би на благодійність. Наразі планує давати концерти та майстер-класи по всій Україні, а прибуток спрямовувати на ту ж благодійність. Вже має чимало робочих пропозицій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: