fbpx

Тандем мрійників: TEDxIvanoFrankivsk 2017 розкрив імена ще двох спікерів, які ділитимуться "силою розуму"

Суспільство 19:25, 06.09, 2017

30 вересня в Івано-Франківську відбудеться конференція TEDxIvanoFrankivsk 2017, концепцією якої є гасло "Сила розуму".

Все менше часу залишається до грандіозної конференції TEDxIvanoFrankivsk 2017. Її організатори розкрилим імена ще двох спікерів, які ділитимуться "силою розуму" у тандемі. Це творці мандрівного медіапроету "Ukraїner" – автор Богдан Логвиненко та режисер Микола Носок. "Обидвоє є великими мрійниками", – зазначають вони.

Нагадаємо, TEDxIvanoFrankivsk опублікував перший тизер – з котиками. ВІДЕО

Богдан Логвиненко понад десять років займається культурними та соціальними ініціативами. Працював музичним менеджером, критиком, телеведучим. Відвідав понад п’ятдесят країн світу, у п’яти з яких жив протягом тривалого часу. Є автором трьох книжок, одна з яких стала всеукраїнським бестселером.

Микола Носок займається режисурою та монтажем. Створив власний проект – фільм "28 літрів", присвячений проблемам алкоголізму. У студентські роки робив проект Ukraine Welcomes U, в рамках якого їздив великими містами України та знімав про них проморолики. Це все робилося на неабиякому ентузіазмі та жазі пригод. Згодом потрапив у проект Ukraїner. 

"Ukraїner – більше, ніж просто медіа-проект. Це частина мого життя. Ми ставимо перед собою багато амбітних цілей. По-перше: долучитися до розвитку репортажистики в Україні й у такий спосіб посприяти розвитку внутрішнього туризму. По-друге: відкрити невідомі місця й людей, розповісти якомога більше інсайдерських історій. І, нарешті, найважливіше – популяризувати Україну в світі й долучитися до зрушень у галузі публічної дипломатії", – пояснює Логвиненко.

Вже 30 вересня в Івано-Франківську Богдан та Микола поділяться власними пригодами та розкажуть, як не лише мріяти про мандри, а й куди і як варто подорожувати.
Генеральний партнер події ІБК Вертикаль.

Поспішайте за квиточками! http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/

Нагадаємо, двоє композиторів ділитимуться "силою розуму" на конференції TEDxIvanoFrankivsk 2017. 

Також серед спікерів – головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company" Алан Янг, відомий франківцям дизайнер і музикант Ярема Стецик, керуючий партнер інноваційного парку Unit.city, голова правління Radar Tech, а також засновник та продюсер Comedy Club UA Максим Бахматов та молодий український вчений, математик за освітою Олексій Рубанов. Олексій працює у сфері комп’ютерного програмного забезпечення. Розробив технологію навчання снайперів. Також виступить в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: