fbpx

"Танок на майдані Конґо" презентував новий кліп про українську мрію за участю ультрас. ВІДЕО

Стиль життя 21:29, 01.06, 2016

Пісня "Українська мрія" увійшла до лонгплею гурту, платівки "Дзеркало".

"Ідея цієї пісні в тім, що головний Дракон живе в дзеркалі напроти. І він готовий розставити скрізь своїх людей, щоб вкрасти все, бо для нього в цьому і полягає головна українська мрія. Треба бути дуже сильним, аби йому протистояти", – каже Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Відео стало тридцятим оригінальним кліпом в історії ТНМК. Цікаво, що для його зйомок гурт повернувся саме на те місце, де знімав свій перший кліп на хіт "Зроби мені хіп-хоп". Як коментують самі учасники, вибір локації невипадковий.

"Оскільки для цієї пісні ми обрали хіп-хопове звучання, то подумали, що можна повернутися до колишнього стилю і в зйомці. І зняти відео там, де колись знімався наш перший кліп",  додав Олег "Фагот" Михайлюта.

Основну частину відео знімали у недобудованому пологовому будинку на межі харківського масиву Олексіївка, що з давніх пір забивається графіті. Компанію учасникам гурту у зйомках склали вболівальники харківського "Металіста".

"Ми запросили на зйомку кліпу старих знайомих – ультрас "Металіста", це найкращі українські хітмейкери",  розповів "Фагот".

Кліп "Українська Мрія":

Режисер  Олег "Фагот" Михайлюта

DOP  Михайло Любарський

Олексiй Мiлокост  фокус пуллер

Григорій Зінченко  тех. підтримка

Монтаж  Віктор Прідувалов та Володимир Невельський

Postproduction  Олексій Москаленко, MentaldRive

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: