fbpx

Театр ляльок у Франківську просто неба дає виставу для дітей і дорослих

Культура 11:55, 01.06, 2017

З нагоди Дня захисту дітей Івано-Франківський театр ляльок підготував чотири вистави. Всі пройдуть сьогодні, 1 червня.

Вихованців реабілітаційних центрів, дітей учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та учнів шкіл-інтернатів Театр ляльок запрошує на благодійну виставу "ПРО ТЕ, ПРО СЕ…" о 13:00 год. – приміщення театру на вул. Незалежності, 10-А.

До діток онкологічного відділення обласної дитячої лікарні завітають вихованці дитячої театральної студії "Лялькове диво" з виставою "Музичне дерево" о 15:00 год. КУРС писав про нещодавню прем'єру цієї вистави.

Маленькі відвідувачі дитячої міської поліклініки, що на вулиці Тичини, переглянуть виставу "Сумна весела казка" – початок о 12:15 год.

Для дітей старшого шкільного віку та дорослих Театр ляльок влаштовує вуличну виставу. На майданчику біля театру ставлять "Вечірні розмови під дощем" за мотивами повісті Рея Бредбері "451° за Фаренгейтом" "Мені сімнадцять, і я божевільна". Початок – о 15:00 год. Постановники та виконавці – Об'єднання Творчих Особистостей. 

"Діалог близьких протилежностей за мотивами повісті Рея Бредбері "451* за Фаренгейтом" "Мені сімнадцять, і я божевільна" – це не діагноз головної героїні, це спосіб світобачення і встановлення власної позиції в суспільних порядках. Він – законослухняний громадянин, захисник законів та правил. Їхні реальності перетнуться у випадковій розмові під дощем, і вона вщент знищить його ідеалістичне уявлення про майбутній світ та подарує легке божевілля 17-річного віку. Сценарій, режисура та сценічне рішення – Юрій Дегтярьов", – анонсують організатори вистави. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: