fbpx

Тепер у Коломойського розв'язані руки, – політолог

Політика 12:04, 25.03, 2015

Відставкою олігарха Ігоря Коломойського з посади голови Дніпропетровської ОДА конфлікт не вичерпається, вважає політичний аналітик Юрій Палійчук.

Після звільнення Коломойського президенту доведеться для рівноваги покарати ще когось із олігархів. А сам Коломойський і його команда будуть дуже уважними критиками і опонентами чинної владної команди, вважає політолог. 

"Тепер Коломойський і його люди будуть розглядати кожне рішення Порошенка під мікроскопом, 1+1 буде бачити в очах президента і його людей кожну трісочку. Тепер група "Приват" стане найбліш принциповим і палким поборником олігархії і борцем за справедливість. Тепер Порошенку, "для балансу" потрібно терміново покарати ще когось з вищої ліги – Пінчука, Фірташа або Льовочкіна. Байдуже кого і байдуже за що. Головне  покарати і так само показово",  написав Юрій Палійчук. 

За словами аналітика, відставка розв'язує Коломойському руки, адже єдиною претензією до нього було те, що він держслужбовець. Можливості в олігарха залишилися все ті ж, але на нозі уже немає гирі у вигляді статусу чиновника.

"Тому це не кінець. Це далеко ще не кінець. Ще подивимося, як у Дніпрі цього тижня пройде шабат",  підсумував політолог.

Як повідомляв КУРС, Президент прийняв відставку Ігоря Коломойського. З олігархом пішла у відставку і його команда.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: