fbpx

"Теплі" поштівки з Івано-Франківська вже надруковані

Суспільство 18:10, 08.12, 2014

Незабаром у Івано-Франківську стартує проект "Теплі поштівки", автором якого є середовище "Тепле місто".

"Хочемо мати паперову згадку про місто, щоб було чим поділитися з іншими людьми, – розповів активіст Сергій Гаврилюк. – Це мають бути однозначно креативні, сучасні рішення, які стануть смачною родзинкою нашого міста".

Ініціатори проекту мріють відродити в місті традицію обміну поштівками. Поширювати серію будуть у різноманітних закладах, наприклад, кав'ярнях, де планують встановити поштові скриньки, щоб люди могли відправити поштівку не йдучи на пошту, пише ГК.

"Ідея проекту – відродити традицію, власне, писати "живі" поштівки від руки. Ми хочемо, щоб вони розповсюджувалися в закладах громадського харчування по всьому місту. А також в інших "теплих" місцях, де людина може, наприклад, поки чекає на своє замовлення, взяти цю поштівку і написати щось своїм близьким і рідним", – розповів про проект Юрій Филюк.

За його словами, активісти середовища хочуть, щоб "теплі" поштівки відправляли всі гості Івано-Франківська.

"Якщо ти приїжджаєш в Івано-Франківськ, то один із обов’язкових моментів перебування в місті… (як поставити обов’язкову галочку) – це відправити додому звідси "теплу" поштівку", – зазначив керівник "Теплого міста".

І ось тепер "теплі" поштівки впроваджуються у життя. Їхнє фото у соцмережі розміщено на сторінці друку "Паперівка". Дизайнером поштівок є Юрій Хмельовський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: