fbpx

Терористи готують інформаційні провокації, – прес-центр штабу АТО

Суспільство 13:09, 05.12, 2015

Напередодні Дня Збройних Сил України противник посилює інформаційні провокації з метою дискредитації українських військовослужбовців в очах населення України та світової спільноти.

Так, українській стороні стало відомо про наміри терористів видати найближчим часом в ефір та оприлюднити у мережі інтернет чергову брехню про загибель місцевої мешканки Зайцевого внаслідок розриву гранати автоматичного гранатомета АГС, з якого нібито вели вогонь українські військовослужбовці, інформує прес-центр штабу АТО.

Для цього бойовики на цей час висуваються на місце події з метою надання хибних коментарів та введення в оману спостерігачів Спільної моніторингової місії ОБСЄ.

У зв'язку із зазначеним Штаб АТО повідомляє наступне. З 9-ї до12-ї години вчорашнього дня противник провів жорстокий обстріл наших позицій поблизу Зайцевого із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У відповідь українські військовослужбовці вели вогонь тільки зі стрілецької зброї.

Перекладання на Збройні Сили України відповідальності за власні воєнні злочини є типовою рисою роботи інформаційно-пропагандистської машини Кремля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: