fbpx

Терористи стріляють по українських військових з кулеметів та мінометів

Суспільство 11:09, 30.07, 2016

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 52 випадки відкриття вогню. З них 23 на Донецькому, 16 на Луганському та 13 на Маріупольському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

Зокрема, на Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по українських військах з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї під Луганським, Авдіївкою, Верхньоторецьком, Новгородським, Калинівкою і Опитним.

"В порушення Мінських домовленостей противник відкривав вогонь зі 120-мм мінометів по наших укріпленнях у Пісках, Луганському, Старомихайлівці. У Невельському, крім того, ворог застосував 122-мм артилерію, а у Луганському вогонь з БМП. Крім цього, у Луганському ворог здійснив 15 пострілів із 152-мм артилерії", – йдеться в заяві.

На Луганському напрямку бойовики також з забороненої 120-мм зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Новоолександрівку і Попасну.

На Маріупольському напрямку сепаратисти вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів в Красногорівці, Старогнатівці, Мар'їнці, Гранітному і Водяному. Красногорівка також потрапила під обстріл 82-мм мінометів.

У Мар'їнці і Авдіївці працювали снайпери бойовиків.

На Донецькому напрямку був зафіксований проліт безпілотника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: