fbpx

Тетяна Пришляк: "З'їзд РУХУ НОВИХ СИЛ під Мін'юстом не дзвіночок, це набат для чинної влади". ФОТО

Суспільство 17:07, 31.05, 2017

Вчора активісти та прихильники РУХУ НОВИХ СИЛ з різних куточків України зібрались на партійний з'їзд під Мін'юстиції, де виступили з вимогами скасувати реєстрацію фейкової партії "Блок Михеїла Саакашвілі", зареєструвати РНС та притягти до відповідальності причетних до політичного рейдерства.

Долучились і активісти та депутати партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ з Івано-Франківщини та поділились враженнями у соцмережі Фейсбук, інформує прес-служба партії.

"Негативний настрій в суспільстві зашкалює! Це як порохова бочка. Потрібно лиш іскри. Гніт та порох сухий-сухесенький. Міністр Петренко поводив себе як повний дурень, що під час, що після акції на своїй недолугій пресці. Але найголовніше ЛЮДИ!!! ЛЮДИ, що прийшли через свавілля влади та політичне рейдерство!" – написала на свої сторінці депутат Надвірнянської райради Тетяна Пришляк.

Вона повідомила, що на з'їзд приїхали представники з усіх куточків України, приєднувались і прості перехожі.

"Це не дзвіночок, це набат для чинної влади. Підходили прості перехожі, представники областей і просились на виступ. Це так, як на Майдані було. Коли не в силі мовчати, терпіти та сидіти, склавши руки!!! А проти людей, що приїхали відстоювати право на реєстрацію партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" та скасування фейкової партійки "Блок Михаїла Саакашвілі", просто виставили кордони поліції, нацгвардії, спецназівців!!!" – відзначила Пришляк. 

Нагадаємо, у РУСІ НОВИХ СИЛ повідомили, що реєстрація фейкової партії відбулась на замовлення Порошенка і його політсили. Активісти знайшли псевдо Саакашвілі, на якого зареєстрували партію з відділеннями по всій Україні. Це Олег Сушко, який мешкає в Києві на Оболоні і вже змінював ім’я на Дарта Вейдера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: