fbpx

Тлумач підписав угоду про побратимство з румунським Бая Спріє

Суспільство 19:50, 24.05, 2016

Делегація з Тлумаччини у складі першого заступника голови РДА Ігоря Бринського, голови районної ради Василя Двояка та міського голови Тлумача Володимира Корженьовського для налагодження партнерських відносин відвідала місто Бая Спріє в Румунії.

Візит відбувся на запрошення мера міста Бая Спріє Пашки Доріна Васіле, пише КУРС з посиланням на прес-службу Тлумацької РДА.

Результатом зустрічей делегацій та перемовин стала підписана угода про побратимство між містами Тлумач та Бая Спріє. За цією угодою сторони домовилися про співпрацю і обмін досвідом в галузях економіки, енергоефективності, туризму, соціального захисту, культури, освіти, релігії та мистецтва.

Угодою затверджено програму спільних заходів на 2016 рік, яка передбачає обмінні Дні міста в Україні та Румунії, обмін спортивними командами, творчими колективами, співпрацю релігійних установ, проведення ділових зустрічей, обговорення спільних проектів, налагодження співпраці між підприємствами міст-партнерів.

Бая Спріє – це невеличке містечко на північному заході Румунії в повіті Марамуреш з населенням понад 16 тисяч жителів. Містечко відоме своїми історичними пам’ятками, а також покладами поліметалічних, золотих і срібних руд. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: