fbpx

Три франківські заклади стали фіналістами ресторанної премії "СІЛЬ". ФОТОФАКТ

Стиль життя 14:08, 26.01, 2017

Премія "СІЛЬ" вручається щорічно кращим закладам громадського харчування в Україні.

Івано-франківський громадський ресторан "Urban Space 100" став фіналістом у номінації  "Краще міське кафе 2016 року" за версією Національної ресторанної премії СІЛЬ. Ця номінація у 2016 році оцінювалася вперше. Сюди увійшли заклади з форматом "їжі на кожен день", які знаходяться в межах міста. Критерії оцінки: швидкий час приготування страв, "friendly service" в обслуговуванні гостей офіціантом, наявність холодної вітрини або відкритої кухні, широко використовується формат "to go / take away". Цього року перемогу у цій номінації здобув одеський бар мідій "Kotelok".

У номінації "Краща кав'ярня" вже вдруге фіналістом став ще один міський заклад "Говорить Івано-Франківськ". Переможцем став київський кавовий дім "London". У цій номінації оцінювалися ресторани-кав’ярні. В кав’ярні присутній широкий асортимент сортів кави та чаю з різних країн світу. Меню включає закуски та десерти. Над приготуванням напоїв у закладі працює професійний бариста.

У номінації "Кращий ресторан національної кухні" "засвітився" франківський заклад "Fabricca". Тут оцінювалися заклади, що спеціалізуються на кухні однієї з країн світу. Це може бути ресторан французької, італійської, польської, угорської, іспанської, грузинської або будь-якої іншої кухні світу. В такому ресторані обов’язково подають страву-специфікатор країни. В цій номінації не беруть участь ресторани, що спеціалізуються на українській кухні. А перемогу здобув "Under Wonder" у Києві.

Зазначимо, що переможців премії нагородили ще у грудні 2016 року, але фіналісти отримали дипломи лише останніми днями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: