fbpx

Три жінки та майже сотня чоловіків повернулись на Прикарпаття із зони бойових дій. ФОТО

Суспільство 09:43, 18.11, 2015

У повному складі до колег і родин повернувся батальйон патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ".

Командир загону майор поліції Микола Івоняк відрапортував про належне виконання службових обов’язків у зоні бойових дій, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Службове відрядження загону чисельністю 95 осіб тривало 2 місяці. Завдання правоохоронців полягали у викритті злочинців, які на теренах Донеччини вчиняють протиправні дії, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин, здійснюють грабежі, розбої, злочини, пов’язані із викраденням автотранспорту тощо. На рахунку прикарпатських поліцейських чимала кількість розкритих злочинів, встановлених розшукуваних осіб, за що керівництво Донецької поліції висловили прикарпатцям вдячність.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області підполковник поліції Василь Віконський зустрів підлеглих та висловив їм щиру вдячність за добросовісне виконання службових обов’язків, за проявлені мужність та високий професіоналізм, вірність Присязі у виконанні бойових завдань із захисту територіальної цілісності України та боротьбі зі злочинністю. Найкращих нагороджено грамотами та подяками.

Серед прибулих у складі загону – три жінки. Розповідаючи про будні у зоні бойових дій, дівчата небагатослівні. Проте, як зазначив керівник загону Микола Романович, вони нарівні з чоловіками виконували серйозні завдання, несли службу на блокпостах.

Наразі теплими обіймами бійців зустріли колеги, друзі, рідні. На прибулих чекає кількаденна відпустка, після завершення якої вони приступлять до виконання своїх функціональних обов’язків на місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: