fbpx

Центр підтримки реформ представив свої перші пропозиції

Суспільство 21:08, 23.05, 2014

Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак разом із Центром підтримки реформ 23 травня розглянули низку пропозицій, які надійшли від громадськості, щодо реформування країни.

Зокрема, розглянули пропозиції в питаннях адміністративної реформи в контексті децентралізації влади та електронного врядування, реформи політичної системи та виборчого права, посилення прозорості публічних фінансів, реформи державної політики в сфері книговидання, міграційної політики, екології, вищої освіти, підвищення безпеки дорожнього руху в контексті запровадження відеофіксації правопорушень та ін.

Як повідомили в ЦПР, отримані пропозиції вже передані експертам для подальшого аналізу, а також обговорюються з профільними міністерствами.

Передбачається, що незабаром буде запущено інтерактивний портал, який надасть змогу розглядати й аналізувати проекти реформ у режимі онлайн.

Відзначимо, що заснування Центру підтримки реформ є важливим кроком на шляху Уряду України до співпраці з громадсько-експертним середовищем і громадянським суспільством загалом. Мета Центру  – прискорити процес імплементації Урядом України ключових реформ, анонсованих Кабінетом Міністрів України, шляхом їх постійного експертно-методичного супроводу громадськістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: