fbpx

Цього року ДАБІ на Івано-Франківщині зареєструвала більш як 5 тисяч дозвільних документів

Суспільство 21:46, 17.10, 2016

Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області за 9 місяців 2016 року зареєструвало більш як 5 тисяч дозвільних документів.

З них: 2781 повідомлень про початок виконання будівельних робіт, 745 декларацій про початок виконання будівельних робіт та 2094 декларацій про готовність об’єктів до експлуатації, інформує прес-служба ДАБІ.

Також за результатами проведених контрольних заходів Управлінням скасовано реєстрацію 65 дозвільних документів декларативного характеру щодо будівництва об’єктів І-ІІІ категорії складності. Зокрема, Управління Держархбудінспекції в Івано-Франківській області скасувало декларацію про початок виконання будівельних робіт на об’єкті "Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями медичного та оздоровчого призначення (1 черга)" на вул. Руднєва, буд. 13, в м. Яремче.

Перевіркою було встановлено, що замовник будівництва, ТзОВ "Поляріс Інвест", навів у декларації недостовірну інформацію щодо містобудівних умов та обмежень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: