fbpx

Цього року у Калуші приватизували п’ять об’єктів, ще два – на черзі

Економіка 15:15, 23.12, 2014

За 2014 рік у Калуші приватизували п’ять об’єктів, від яких Фонд комунальної власності територіальної громади Калуша отримав 1 мільйон 120 тисяч гривень. Зараз же в процесі приватизації перебувають ще два об’єкти, від приватизації яких до бюджету може надійти ще до 50-80 тисяч гривень.

В той же час, за словами заступника голови Фонду Івана Шуляра, загалом планували реалізувати 17-18 об’єктів нерухомого майна на суму 2,5 мільйона гривень, інформує Калуш ФМ.

Порівнюючи плани по приватизації і їх реальне виконання, можна сказати, що зазначену Програму вдалося виконати лише на 50%. Проте заступник голови Фонду зазначає, що Програма – це лише орієнтовний документ. Реальне ж виконання визначається бажанням і купівельною спроможністю потенційних покупців комунальної власності. А оскільки ситуація в державі впродовж двох років доволі непроста і нестабільна, то і не дивно, що охочих приватизовувати майно катма. До прикладу, в минулому році програму по приватизації виконали лише на 40%, отримавши від неї тільки 600 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: