fbpx

Цьогоріч на Рожнятівщині капітально відремонтують міст через річку Дуба у с. Цінева

Суспільство 08:30, 18.01, 2017

Вчора, перебуваючи з робочою поїздкою у Рожнятівському районі, голова облдержадміністрації Олег Гончарук ознайомився зі станом проведення капітального ремонту автомобільного мосту через річку Дуба у с. Цінева.

За словами директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Назарія Іваніва, будівельні роботи на об’єкті розпочалися у 2016 році. До цього часу міст, зведений у 60-х роках минулого століття, перебував у аварійному стані внаслідок повені 2008 року. Загальна протяжність об’єкта 62,2 метри. Загальна вартість робіт становитиме 2,838 тис. грн, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Завдяки злагодженій роботі усіх рівнів влади в кінці минулого року вдалося розпочати капітальний ремонт на мосту у селі Цінева, – підкреслив Олег Гончарук. – На його проведення було акумульовано кошти з державного бюджету, – а це 798 тис. грн. субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Власними фінансовими ресурсами громади села зроблена кошторисна документація на проведення будівництва. Тож маємо сподівання, що цього року вдасться завершити усі роботи та відновити цей проїзд до села".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: