fbpx

Туроператори Прикарпаття презентують область на міжнародній виставці в Києві

Суспільство 20:56, 30.03, 2017

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації презентує туристичний потенціал Івано-Франківщини на 23- й Міжнародній туристичній виставці UITT "УКРАЇНА - Подорожі та Туризм", яка відбувається в Києві з 29 по 31 березня 2017 у Міжнародному виставковому центрі.

UITT завжди була виставкою, більше орієнтованою на виїзний туризм. Тому основну частину експозиції займають лідери виїзного туроператорського ринку і їх партнери. Традиційно захід підтверджує свій міжнародний статус. Серед анонсованих країн і напрямків такі, як Болгарія, Грузія, Єгипет, Індія, Індонезія, Італія, Кіпр, Литва, Мальта, Палестина, Польща, Туніс, Туреччина, Україна, Чорногорія та інші. Вперше серед країн-учасниць стенди Албанії, Білорусі, Литви. На виставку повернулися компанії з Греції, Ізраїлю, Словаччини, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Водночас цьогорічна виставка продемонструвала, що на внутрішній туризм в Україні є зростаючий попит. У минулому році на весняній UITT було представлено 11 українських регіонів і міст. Через півроку на осінній виставці UITM їх було вже 18. У нинішній експозиції туристична Україна представлена 30 містами і областями.

Івано-Франківщина – традиційно популярна дестинація внутрішнього туризму. Туристичний продукт області спільно на об’єднаному стенді продемонстрували туроператори "Надія", "Кей", "Еней", "Апельсин", "Галицькі подорожі", Національний заповідник "Давній Галич", "Центр спадщини Вигодської вузькоколійки" та інші, туристична фірма "100 стежин" з Яремче.

Відвідувачів виставки чекає широкий вибір пропозицій від регіональних і міських туристичних представництв, зокрема м. Києва, Львівської, Закарпатської, Одеської, Чернівецької, Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Чернігівської, Тернопільської, Рівненської, Харківської та інших областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: