fbpx

"Тверезий Франківськ" – містян закликають долучатися до спільноти у соцмережі

Суспільство 10:00, 04.07, 2017

За півроку спеціальна робоча група провела 20 рейдів магазинами Івано-Франківська, щоб виявити факти продажу алкоголю неповнолітнім. У 16 випадках факти підтвердилися.

Про програму протидії вживанню алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми та формування навичок здорового способу життя на 2017-2020 роки сьогодні на оперативній нараді в МВК доповів директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

Інформацію про підприємців, які продавали алкоголь неповнолітнім, передали до адмінкомісії, яка після їх розгляду передасть дані в органи ДФС для застосування штрафних санкцій щодо порушників.

Окрім цього, з вересня у школах будуть проводитися Уроки тверезості. 

А в соцмережі facebook створили спеціальну сторінку "Тверезий Франківськ", до якої запрошують долучатися усіх небайдужих. У цій спільноті можна ознайомитися з напрацюваннями робочої групи, а також повідомити про факти незаконного чи недобросовісного продажу алкоголю.

Загалом на програму протидії вживанню алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми та формування навичок здорового способу життя на 2017-2020 роки передбачено 100 тисяч гривень, однак кошти досі не виділені. 

"У місті будуються майданчики спортивні, дитячі, відпочинкові зони, які нас віддаляють і від нездорового способу життя. Але є люди, які на цьому наживаються", – обурився заступник міського голови Олександр Левицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: