fbpx

"Тиша" в зоні війни: кількість обстрілів зростає

Суспільство 08:33, 02.10, 2016

Активізувалися снайпери. На Луганщині противник обстріляв українські війська із зенітної установки.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій в районі Станиці Луганської, Новоолександрівці та Новозванівці, де застосовував гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

Окрім того, по Новозванівці вів вогонь снайпер, а також бойовики застосовували міномет 82-го калібру.

По Новоолександрівці та Новозванівці окупанти відкривали вогонь з зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 обстрілів. Противник порушував "режим тиші" в районі Павлопіля, Новотроїцького, Водяного, Широкиного та Гнутового, застосовувавши при цьому гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

По Павлопілю та Талаківці бойовики стріляли з міномету 82-го калібру, а по Водяному окупанти відкривали вогонь з БМП. Також по Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку зафіксовано 20 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Новоселівки, Новоселівки Другої, Троїцького, Верхньоторецького, Кам'янки, Майорська та Зайцевого.

Також по Авдіївці, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Кам'янці, Майорську та Зайцевому ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, було виявлено проліт трьох безпілотників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: