fbpx

Тисменичани просять владу перевірити законність розміщення наркодиспансеру у приватному будинку. ЗВЕРНЕННЯ

Суспільство 13:03, 05.08, 2017

Мешканці вулиці Сагайдачного у Тисмениці звернулися до міського голови, голови райради та голови РДА з проханням з'ясувати законність розміщення комерційної організації "реабілітаційний центр" у приватному будинку.

Вчора КУРС, писав, що по вулиці Сагайдачного в Тисмениці виник конфлікт довкола реабілітаційного центру, де лікуються від наркозалежності. Люди вимагали закриття центру.

Після пікету учасники склали звернення до міських та районних чиновників з проханням з’ясувати, на яких підставах “реабілітаційний центр” діє у приватному будинку.

Якщо посадовці не дадуть відовідей, люди обіцяють звертатися у прокуратуру і санстанцію.

Текст звернення:

Жителі вулиці Сагайдачного звертаються до Вас з проханням перевірити законність проживання в приватному будтнку №24 по вулиці Сагайдачного незнайомої групи людей (за їхніми словами – це комерційна організація “реабілітаційний центр”).

На цей час в цьому будинку проживають десятки людей (близько 30 чоловік) з незрозумілою поведінкою, “російським блатним жаргоном” та постійними матюками, які слухаємо ми і наші діти. Нас цікавить, чи може такий заклад знаходитись безпосередньо на житловій вулиці, де гуляють неповнолітні діти, а також мами з  маленькими дітьми. Адже були випадки втечі з центру їхніх пацієнтів, а поведінка у них неадекватна. Хто відповість за безпеку наших дітей?

Деякі машини, що їх обслуговують, ганяють по вулиці, здіймаючи клуби пороху. Люди, які там лікуються, постійно ходять по вулиці, заходили на чужу територію-недобудову. Після їх візиту стоїть нестерпний сморід.

Каналізаційні стоки з їхнього будинку виходять прямо на вулицю, внаслідок чого стоїть нестерпний сморід.

Просимо вас переварити законність перебування комерційної фірми в приватному будинку, а також чи відповідають для цього технічні умови будинку. Хто ці люди? На яких підставах вони тут проживають? А також на яких підставах вони обслуговуються в нашій поліклініці, не маючи прописки? Адже неодноразово чули скарги від людей про хамське поводження цих “пацієнтів” у поліклініці.

В іншому разі будемо змушені звертатися у правоохоронні органи, прокуратуру та санстанцію.

Під зверненням підписалися кілька десятків мешканців Тисмениці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: