fbpx

Тисменицькій районній газеті "Вперед" виповнилось 50 років

Суспільство 13:38, 03.02, 2017

2 лютого 1967 року вийшов перший номер Тисменицької районної газети "Вперед". У ці дні часопис відзначив своє 50-річчя.

Із півстолітнім ювілеєм редакцію газети "Вперед" привітали заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк, голови Тисменицької райдержадміністрації Іван Семанюк та районної ради Роман Крутий. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

У вітальних адресах зазначалося, що п’ятдесятиріччя – це поважна дата: не кожне друковане видання може стільки часу тримати в полоні свого читача. Професійний колектив на шпальтах газети подає актуальні та цікаві теми з різних сфер діяльності – інформує про роботу влади та місцевого самоврядування, суспільно-політичне життя району, палітру культурно-мистецьких заходів, друкує відомості про історію краю, відомих особистостей. 

За плідну працю на ниві журналістики Іван Семанюк та Роман Крутий нагородили редакційний колектив спільною грамотою за власними підписами та подарували ноутбук.

Представники влади побажали трудовому колективу творчих успіхів, міцного здоров’я, любові читачів й тільки добрих новин та подякували усім, хто за ці п’ять десятків років працював у редакції районної газети "Вперед", за вірність перу, об’єктивність і професіоналізм.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: