fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У Березівці кандидатці на посаду сільського голови погрожують розправою, а напередодні голосування отруїли собаку. ФОТОФАКТ

У Березівці кандидатці на посаду сільського голови погрожують розправою, а напередодні голосування отруїли собаку. ФОТОФАКТ

Політика 11:42, 25.10, 2015

На посаду сільського голови Березівки Тисменицького району балотується Мирослава Зіммхен, дружина відомого на Прикарпатті волонтера і мецената, німця за походженням Курта Зіммхена. Напередодні голосування невідомі отруїли улюбленця родини – вівчарку Рекса.

"Селом поширили чутки, що обіцяють зі мною зробити, як із псом. Аби не пхалася не у свою справу", – розповіла КУРСу Мирослава Зіммхен.

Родина дві доби боролася за життя домашнього улюбленця, але ветеринари виявилися безсилими  надто велика доза отрути. 

Крім того, вже сьогодні виявилося, що у бюлетенях неправильно вказали по батькові кандидатки: замість "Миколаївна" написали "Михайлівна". "Тепер на дільниці мені кажуть, що "мої" бюлетені недійсні",  розповіла пані Мирослава.

Спостерігачі зафіксували ситуацію, яку кандидатка вважає не випадковою помилкою. У ДВК вирішили продовжувати голосування. 

"Моя дружина балотується на голову маленького села. А що ж тоді робиться тут у великих містах? Сумуємо за нашим Рексом  справжнім другом наших дітей, втіхою нашої родини. І продовжуємо боротися  за краще майбутнє наших дітей, за краще майбутнє України",  написав на своїй сторінці у Фейсбук  чоловік Курт Зіммхен.

Конкурентом Мирослави Зіммхен на посаду війта є чинний сільський голова, голова обласного осередку об'єднання "Голос", колишній міліціонер Олександр Вара. 

На дільниці у Березівці під час підрахунку голосів перебуватиме журналіст КУРСу. Стежте за новинами на нашому сайті. 

Як повідомляв КУРС, неправильно вказані прізвища кандидатів також зафіксували у Рогатинському районі. 

 

Wahlkampf auf ukrainisch !Unser #REX hat die Nacht nach dem Giftanschlag nicht überlebt.Meine Frau kandidiert nur fü…

Posted by Kurt Simmchen on 23 жовтня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: