fbpx

У Білоберізькій ОТГ запрацював Центр безпеки громади. ФОТО

Суспільство 17:45, 24.04, 2017

Сьогодні у Білоберізькій ОТГ Верховинського району відкрили Центр безпеки громади, до складу якого входить місцева пожежна охорона та екстрена медична допомога.

За словами голови Білоберізької ОТГ Дмитра Іванюка, на пожежному автомобілі високої прохідності почергово працюватиме троє водіїв, а саму пожежну охорону буде сформовано з волонтерів, які у разі потреби надаватимуть допомогу. Адже з Верховини через погані дороги пожежникам потрібно на подолання шляху у Білоберізьку ОТГ витратити приблизно годину. А з Білоберізки до найвіддаленішого населеного пункту ОТГ автомобілем можна дістатися максимум за 20 хвилин. Кошти на зарплати водіям, бензин тощо заклали у місцевому бюджеті. А пожежну машину громаді відповідно до договору передало обласне управління ДСНС.

Також на території Білоберізької ОТГ працюватиме екстрена медична допомога, кошти на функціонування якої виділено з державного бюджету. А ще цього ж дня у Білоберізькій ЗОШ I – III ст. відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: