fbpx

У Богородчанах для дітей-сиріт закупили шкільне приладдя

Суспільство 12:11, 18.08, 2016

У приміщенні Богородчанської РДА відбулася щорічна акція "Школярик", основна мета якої – підтримка дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Заступник голови РДА Василь Поштарюк та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Василь Римарук вручили 53 дітям, які навчаються в загальноосвітніх школах району, письмово-шкільне приладдя (зошити, альбоми, ручки, кольорові олівці, фломастери, лінійки, папки тощо), інформує служба у справах дітей Богородчанської РДА.

Для проведення акції були виділені кошти в сумі 8 тис. грн в рамках виконання районної цільової Програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, попередження бездоглядності та безпритульності на 2016-2020 роки.

Також у рамках заходу відбувся семінар-навчання, на якому опікуни, піклувальники та прийомні батьки мали змогу поспілкуватися з представниками Богородчанської центральної районної лікарні, управління соціального захисту населення та управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, щоб обговорити проблемні питання та шляхи їх вирішення, які виникають в навчально-виховному процесі їхніх підопічних.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: