fbpx

У будинку калушанина поліцейські знайшли понад сім кілограмів наркотиків. ФОТО

Суспільство 11:30, 24.09, 2017

Вчора співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Калуського відділу поліції провели санкціонований обшук за раніше розпочатим кримінальним провадженням в будинку підозрюваного, де виявили та вилучили понад 7 кілограмів наркотиків.

У 36-річного калушанина в підсобних господарських приміщеннях було знайдено речовину, ззовні схожу на рослини коноплі, вагою понад 7 кілограмів, частина якої була уже розфасована у поліетиленові пакети, а інша частина проходила процес сушіння. Окрім того, працівники поліції у підозрюваного вилучили ще 26 рослин, зовні схожих на рослини коноплі, які він вирощував, та електронні ваги, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Вартість вилученого оцінено, за ціною "чорного ринку", на  суму близько 250 тисяч гривень. Наркотичну речовину вилучили й направили на дослідження в експертний центр.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. За цим фактом щодо нього розпочато ще одне кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: