fbpx

У Бурштині нагородили талановитих дітей та їх наставників одноразовими стипендіями

Суспільство 12:27, 06.06, 2017

Відділ освіти Бурштинської міської ради провів свято обдарованих дітей "Майбутнє твориться сьогодні – 2017", на якому нагородили учнів-переможців олімпіад та конкурсів, а також вчителів, які їх підготували.

Вже другий рік поспіль до відзначення талановитих дітей у Бурштині долучається партія ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ та Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка та відзначає номінантів одноразовими грошовими стипендіями, інформує прес-служба партії.

Цього року тут відзначили 20 учнів та двадцять чотири педагоги, грошові винагороди їм вручили координатор міської організації партії "ВОЛЯ" Ольга Король та депутат міськради Ігор Дулик і Василь Бублінський.

"Ми вже другий рік долучаємось до нагородження обдарованих дітей, і дуже приємно, що цього року їх кількість значно зросла. Це свідчить про те, що учні не зупиняються на досягнутому, стають прикладом для інших дітей і гідно представляють Бурштин на рівні області", – зазначила Ольга Король.

Серед нагороджених – учениця 10 класу Бурштинської гімназії Кузів Василина, якій на обласному рівні вдалось вибороти три перемоги: в олімпіадах з правознавства та економіки і конкурсі МАН з української мови та літератури.

Неабиякі результати показали учні Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Веренька Ігор, Кліщ Світлана, Коцур Юлія, Серветник Марія та інші.

Не поступається і Бурштинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1  цьогоріч тут три переможці.

"Вітаю всіх переможців з успіхами у навчанні, пишаюсь, що у нашому місті є такі здібні діти. Вдячний вчителям за їх старання і підтримку, адже їхня праця неоціненна  вони допомагають дітям розкритись, розвивати свої таланти та діляться з ними знаннями, які ставатимуть їм в пригоді впродовж всього їхнього життя",  наголосив Василь Бублінський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: