fbpx

У Бурштині створили футбольну команду – гравців окропили свяченою водою. ФОТО

Спорт 10:35, 18.08, 2016

Відбулося своєрідне представлення НФК "Бурштин". Спочатку у церкві всіх святих і священомученика Йосафата отець декан Бурштинського деканату УГКЦ Дмитро Шмігель та отець Ігор Третяк відслужили молебень за команду, окропили свяченою водою футболістів та керівників новоствореного колективу. Опісля відбулося також Єлеопомазання.

Після того на стадіоні Комбінату спортивних споруд Бурштинської ТЕС ДТЕК святі отці окропили три комплекти футбольної форми та поле стадіону, пише "Бурштинський вісник".

Один із засновників команди депутат обласної ради Андрій Іваськів розповів про особливості нового колективу та його завдання.

"Це соціальний проект. Він створюється абсолютно для усіх бурштинців та жителів навколишніх сіл. Ця команда на 80 відсотків складається із бурштинських футболістів, і її першочергове завдання – відродити славні футбольні традиції у місті. Ми щиро сподіваємося на активність наших вболівальників, запрошуємо усіх на стадіон вже наступного тижня, коли до НФК "Бурштин" завітає "Медик-Лісівник" з Богородчанщини", – зазначив він.

Капітаном НФК на зборах, котрі відбулись напередодні, одноголосно обрали Ігоря Цимбалістого.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: