fbpx

У Делятині підприємець відсудив у селищної ради право власності на колибу

Суспільство 16:14, 18.12, 2016

Підприємець звернувся до господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Делятинської селищної ради про визнання права власності на кафе "Колиба", що знаходиться в смт Делятин Надвірнянського району, яке він збудував самочинно.

Як йдеться в рішенні суду, позивач самочинно побудував кафе "Колиба" по вул. Шевченка, 127а на власній земельній ділянці без затвердженої дозвільної документації.

Позивач неодноразово звертався із заявою до відділу архітектури, містобудування, містобудівного кадастру та житлово-комунального господарства з пакетом документів для оформлення правовстановлюючих документів на самочинне будівництво, однак його заяви залишені без розгляду. Тому у 2007 році він самочинно побудував колибу на земельній ділянці, яка належить йому на праві власності, що підтверджується державним актом на право власності на земельну ділянку від 30.06.2006, який виданий на підставі рішення Делятинської селищної ради.

Також у рішенні суду йдеться, що збудоване кафе відповідає державним будівельним, архітектурним, санітарним та екологічним нормам.

Суд задовольнив позов підприємця до Делятинської селищної ради про визнання права власності на самочинно побудоване кафе "Колиба".

До речі, площа колиби становить 113,90 кв. м, вартість 685 558 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: