fbpx

Валюта, гривні, золото: у Делятині пограбували подружжя просто в спальні

Суспільство 18:44, 05.07, 2016

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення грабунку з приватного помешкання жителя смт. Делятин Надвірнянського району.

Між третьою та четвертою годиною ночі на 5 липня троє невстановлених осіб проникли через незачинене вікно в будинок мешканців Делятина і пограбували господарів.

Нападники дісталися у спальну подружжя та, застосувавши фізичне насилля, з'ясували, де зберігаються гроші і цінності. Утримуюючи потерпілих у кімнаті, зловмисники викрали близько 3000 Євро, 1000 доларів США, 25 000 гривень, 15 найменувань золотих ювелірних виробів та гладкоствольну мисливську рушницю.

Після вчинення грабунку зникли з місця події. А господарі викликали поліцію. 

Правоохоронці на місці події вилучили сліди злочину та розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло…) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі зловмисників розшукують, повідомила прес-секретар головного управління поліції в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: