fbpx

У Делятині урочисто відкрили нову бібліотеку

Культура 15:18, 27.12, 2016

26 грудня урочисто відкрито нове приміщення бібліотеки, яка розміщена в Делятинському народному домі. Виконано внутрішні роботи, утеплено фасад будинку, у читальній залі встановлено нові крісла, придбано меблі.

Окремо виділений фонд дитячої літератури, кімната для гуртка дитячої творчості, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Раніше бібліотека знаходилися в аварійному та малопристосованому приміщенні. Завдяки спільним зусиллям районної влади та селищної ради вдалося відкрити нове, облаштоване за сучасними стандартами, приміщення.

Освятив книгозбірню та висловив особисту подяку всім тим, хто приклав зусилля до цієї справи, о. Василь Юсько, УГКЦ.

Вітаючи із важливою подією присутніх, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак висловили  вдячність за те, що було вкладено так багато зусиль, аби зробити добротним приміщення бібліотеки, в якому нині наша молодь зможе набиратися знань. Також обласні посадовці передали бібліотеці книги. 

Керівники району вручили завідуючій Квітославі Брунько комп’ютерну техніку та відзначили важливість читальні для місцевої громади.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: