fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У день голосування на Прикарпатті порядок будуть забезпечувати 4 тисячі силовиків і 10 груп швидкого реагування із спецпризначенців

У день голосування на Прикарпатті порядок будуть забезпечувати 4 тисячі силовиків і 10 груп швидкого реагування із спецпризначенців

Політика 18:24, 23.10, 2015

Представники силових структур запевняють, що мають достатньо сил і засобів для забезпечення правопорядку у день виборів.

Про це керівники прокуратури Івано-Франківської області, ГУ МВС та СБУ розповіли на прес-конференції в ОДА. 

Прокурор області Владислав Братюк запевнив, що прокуратура готова до будь-яких рішучих дій, аби не допустити правопорушень під час виборів. 

Начальник обласного УМВС Віктор Шкутов зазначив, що міліція Прикарпаття залишається поза політикою. У день голосування для охорони порядку буде залучено понад 4 тисячі правоохоронців та представників громадськості. З 14 жовтня міліція вже перебуває в повній бойовій готовності. До охорони дільниць також залучені представники департаменту надзвичайних ситуацій, Нацгвардії та громадські активісти. Посилено охорону судів, які розглядатимуть справи про порушення виборчого законодавства. З числа бійців спецпідрозділів створено 10 груп швидкого реагування.

"Хочу попередити усіх: відмовтеся від спроб перешкоджання чи фальсифікації виборчого процесу", – наголосив Шкутов.

Начальник обласного УСБУ Петро Дідух додав, що працівники СБУ першочергово працюють для попередження терористичних та диверсійних актів. В управлінні створена окрема телефонна лінія та електронна скринька для повідомлень про порушення виборчого законодавства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: