fbpx

У Долині державні закупівлі будуть переведені в електронну систему ProZorro

Економіка 16:54, 31.03, 2016

Долинська міська рада одна з перших в Україні підтримала публічне проведення державних закупівель.

Відповідне розпорядження про впровадження публічних закупівель в міській раді та афілійованих підприємствах підписав напередодні міський голова Володимир Гаразд.

1

Відповідно до закону "Про Публічні Закупівлі", згідно з яким протягом 2016 року всі державні закупівлі будуть переведені в електронну систему ProZorro, перехід буде здійснюватися в два етапи:

З 1 квітня дія закону "Про Публічні Закупівлі" поширюється на центральні органи виконавчої влади та монополістів, а з 1 серпня на всіх інших закупівельників, інформує прес-служба Долинської міської ради.

"Зазначимо, що закупівля за допомогою чесних тендерів дозволяє або за ті самі кошти придбати більшу кількість товарів, або зекономити кошти, які залишаться в бюджеті та підуть на інші, у тім числі,  соціальні програми, важливі для розвитку міста", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, найближчим часом установи та організації Рогатина теж висвітлюватимуть свої витрати на сайті електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Як писав КУРС, Івано-Франківська обласна рада гальмує впровадження антикорупційної системи електронних закупівель, яка заважає розкрадати бюджет.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: