fbpx

У Долині до кінця року планують відремонтувати занедбаний садок

Суспільство 11:48, 09.06, 2016

Занедбаний дитячий садок у Долині, в якому щодня перебувають діти, викликав жваву дискусію у соцмережі Facebook. Одна із мам нещодавно опублікувала кількадесят фото цього дошкільного закладу, на яких видно облуплені стіни, обдерті приміщення та загалом убогий стан дитсадка "Зірочка".

"Садок занедбаний, стан непридатний для існування… Однозначно з батьків щороку збирають кошти на бодай елементарні речі. Можна критикувати безкінечно, але по фото видно, в першу чергу, безгосподарність і байдужість чинного керівництва і персоналу", – коментують світлини мешканці Долини, передають Вікна.

"Я викладала фото тому, що це те, що бачить мій син і я. Я сплачуваю щодня 15 гривень, купувала іграшки, книжки, зошити, альбоми, здавала благодійні, що просили, то по мірі можливості робила. Меню бачу, якщо заходжу в центральний вхід, і то не завжди воно є. На даний момент в групі дуже холодно, а зараз ще і сиро. Я можу писати і писати, говорити і говорити, але мене почує лише той, кого це так само болить",  зазначила Наталія Мамедова, яка й опублікувала відповідні фото.

"Зате у нас фонтан, алеї, багатоповерхівки і парковки в центрі міста, бізнес для обмеженого кола. Європа", – написав Михайло Федай.

Зрештою, у дискусію втрутився і міський голова Долини Володимир Гаразд. Він повідомив, що за минулі роки у дитсадку були добудовані спальні, зроблена огорожа і заплановані роботи з реконструкції даху вже цього року.

"Завершуються роботи з оновлення дозвільної документації, уточнення та індексації кошторису і відбір виконавця робіт. До кінця червня мають розпочатись будівельні роботи,  зазначив він.  Після завершення реконструкції, орієнтовано серпень-вересень, придбання необхідного інвентаря та відкриття спалень, передбачається повний благоустрій території з заміною ігрових форм. Все це передбачено відповідними програмами та бюджетним рішенням на 2016 рік".

Володимир Гаразд стверджує, що до кінця цього року "Зірочка" справді "засяє".

"Переконаний, що до кінця вже цього року "Зірочка" буде мати найкращий комфорт і вигляд. І вибачайте нас за тимчасові незручності",  додав міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: