fbpx

У Долині на честь двох полеглих на Сході бійців відкрили меморіальні дошки

Суспільство 20:17, 04.09, 2015

Вшанували пам'ять бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Івано-Франківськ" Зоряна Білінського та бійця ЗСУ Артема Кулака.

Сьогодні, 4 вересня, в місті Долина на Івано-Франківщині в школі, де вчилися Зорян Білінський та Артем Кулак, а також у райвідділі міліції відкрили меморіальні дошки.

Під час виходу з оточення неподалік Іловайська 29 серпня 2014 року батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Івано-Франківськ" втратив 13 бійців, серед них – Зорян Білінський. Трьох загиблих правоохоронців поховали торік на початку вересня, ще трьох – перепоховали у квітні цього року. Інші донині вважаються зниклими безвісти.

На відкриття меморіальних дощок зібралися місцеві мешканці, представники духовенства, обласної та районної влади. Вшанувати пам’ять про загиблих прийшли також керівники міліції та колеги, зокрема заступник начальника Управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Івано-Франківській області Василь Віконський, керівник Долинського райвідділу відділу міліції Василь Хомин та бойові побратими загиблого бійця спеціальної роти міліції УМВС України в Івано-Франківській області, інфомує прес-служба управління МВС в області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: