fbpx

У Долині обіцяють побороти нелегальних перевізників на маршруті Долина – Івано-Франківськ

Суспільство 14:36, 04.11, 2016

Поширення "нелегальних" пасажирських перевезень автобусним транспортом у Долині – проблема, що потребує раціонального вирішення. Нещодавно легальні перевізники з Долинського району звернулися до обласної та районної державних адміністрацій з проханням вжити заходів щодо ліквідації незаконних перевезень.

3 жовтня під керівництвом голови районної державної адміністрації Юрія Мазура відбулася нарада, на якій розглянули звернення офіційних перевізників щодо нелегальних перевезень на внутрішньообласних міжміських автобусних маршрутах Долина – Івано-Франківськ.

У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Громиш, директор департаменту промисловості та інфраструктури ОДА Сергій Подовша, начальник Управління Укртрансінспекції в Івано-Франківській області Олег Суковатий, керівники силових структур, податкової інспекції та перевізники району, пише КУРС з посиланням на прес-службу Долинської РДА.

Такі перевізники не ведуть квитково-облікову документацію, не мають відповідних дозвільних документів, чим створюють небезпечні умови перевезення для самих пасажирів. Діяльность "нелегальних" перевізників відображається насамперед на тих підприємствах, які працюють законно.

"Ситуацію, яка склалася, потрібно вирішувати у правовому полі. Тобто першочергове завдання – легалізація незаконних перевезень", – зазначив голова райдержадміністрації Юрій Мазур.

Таке рішення підтримав директор департаменту промисловості та інфраструктури ОДА Сергій Подовша, який запропонував розробити графіки та провести конкурси.

За підсумками наради вирішили рекомендувати департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА розробити 5 додаткових маршрутів у напрямку Долина – Івано-Франківськ.

За подальшим дотриманням перевізниками чинного законодавства стежитимуть контролюючі органи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: