fbpx

У Долині встановлюють камери відеоспостереження

Суспільство 10:40, 21.07, 2016

В Долині триває будівництво мережі відеоспостереження. Наразі відбувається прокладання відокремленої оптоволоконної лінії, по якій сигнал з камер транслюватиметься в єдиний диспетчерський пункт.

Про це у Фейсбуці повідомив Володимир Смолій.

Сам пункт повинен бути розташований у адмінбудинку, а в ньому цілодобово працюватимуть оператори, які оперативно реагуватимуть на помічені випадки правопорушень чи вандалізму та інформуватимуть правоохоронні органи для оперативного реагування. 

Всього периметр "нової" частини міста моніторитимуть 30 камер з функцією нічного бачення. Камерами будуть перекриті всі в'їзди/виїзди в місто в бік доріг державного значення (Обліски, Хмельницького, Міцкевича), а також всі ключові перехрестя та людні громадські місця. Таким чином будуть створені передумови для більш якісного попередження, реагування та розкриття будь-яких випадків протиправних дій на території міста.

Наступного року систему відеонагляду заплановано завершити, обладнавши спостереженням "стару" частину міста, парк, сквери, а також всі без винятку перехрестя автомобільних доріг та в'їзди у великі житлові масиви. А перша черга системи, яка зараз впроваджується, має запрацювати до середини серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: