fbpx

У Долині юна балерина дала майстер-клас ровесницям. ФОТО

Стиль життя 18:53, 12.02, 2017

Обдарована 13-річна Анастасія Турянська ділилась майстерністю з вихованицями Долинської балетної школи–студії Вадима Пісарєва.

Талановита балерина займається балетом з п’яти років. Свого часу навчалася в Івано-Франківській балетній школі, а сьогодні продовжує навчатись у Київському Державному Хореографічному училищі, повідомляє "Хвиля гір".

Саме цей вид мистецтва любить за те, що в балеті можна спілкуватись та висловлювати почуття мовою рухів тіла, жестами рук – пластичністю та граціозністю. Задля удосконалення навиків Настя займається мінімум по 2 години щодня, крім того, виконує додаткові завдання та щотижня контролює вагу. Окрім тренувань, також ретельно стежить за раціоном харчування: перевагу віддає фруктам і білковій їжі, намагається уникати калорійних страв. Все це – заради мрії стати професійною балериною.

Анастасія радо погодилася поділитись своїми знаннями з вихованицями Долинської балетної школи, в якій юну балерину називають зірочкою. До того ж саме тут навчається і молодша двоюрідна сестричка Анастасії, яка разом з іншими балеринами слухняно засвоювала уроки гімнастики та фрагменти класичного танцю біля станка. В Києві Настя займається професійно щодня, тому в Долині залишила чималу валізу цінного особистого досвіду.

"Для дівчат подібні візити надзвичайно корисні, оскільки це наглядний приклад, що праця не проходить дарма, їм є на кого рівнятись", – переконана хореограф Анастасія Лопух.

Опісля результативного майстер-класу не забарились і нововведення: в долинській школі-студії також планують запровадити щотижневий контроль ваги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: