fbpx

У франківській школі відзначили найкращих спортсменів. ФОТО

Спорт 13:58, 17.12, 2015

За підтримки народного депутата України Олександра Шевченка в ЗОШ №15 відбулось вже традиційне спортивно-мистецьке свято "Надія", яке проводить громадська організація "Спільними Зусиллями".

13 номінацій із різних видів спорту: бокс, футбол, гімнастика, баскетбол, легка атлетика, волейбол, тейквондо, плавання.

Саме вихованці цих видів спорту та їх тренери, а також директор школи були нагороджені іменними кубками, медалями, подарунковою атрибутикою.

Нагородження проводили видатні спортсмени Івано-Франківська: Назар Павлів, Федір Хашалов, Катерина Соловей та Людмила Лузан.

"Це свято має вже трирічну історію. Започаткував його у своїй рідній школі з метою стимулювання школярів до занять спортом, досягнення ними високих спортивних результатів. Приємно, що видатні спортивні постаті відгукнулись на мою ініціативу та прийшли на свято, адже для когось вони і є кумирами. Тому свято вдалось", – говорить організатор свята, голова громадської організації "Спільними Зусиллями", депутат міської ради від Українського об'єднання патріотів "УКРОП" Мерінов Віталій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: