fbpx

У Франківську 12-річна дівчинка вистрибнула з вікна 8-го поверху через нерозділене кохання

Суспільство 13:42, 06.08, 2016

Як повідомляв КУРС, сьогодні вночі в Івано-Франківську на вул. Паркова неповнолітня дівчина стрибнула з вікна 8-го поверху.

У коментарі Станіславському ТБ керівник сектору молодіжної превенції ГУ НП в Івано-Франківській області підполковник поліції Алла Бойчук розповіла подробиці інциденту.

6 серпня близько 02:30 жінка з сусіднього будинку побачила, як дівчина вилізла на вікно і стрибнула вниз. Тоді ж на місце прибула швидка медина допомога та патрульні, які викликали слідчо-оперативну групу.

Медики констатували смерть, а поліцейські не могли зразу встановини особу, тіло якої знаходилося на газоні біля будинку.

"Вдома нікого не було. Через дві години приїхала тітка неповнолітньої. Дівчинці 12 років, проживала з матір’ю, яка не була вдома на той період часу", – розповідає Алла Бойчук.

Тоді ж на місці працювали рятувальники, які по автодрабині потрапили в квартиру та надали допомогу працівникам поліції у відкриванні вхідних дверей квартири для з'ясування обставин події.

Правоохоронці увімкнули комп’ютер та, переглянувши історію дій, встановили, що остання дія – видалення сторінки загиблої з соціальної мережі ВКонтакті. Також поліцейські з’ясували, що у дівчинки були непорозуміння з молодим хлопцем, особа якого встановлюється. Крім того, було вилучено щоденник, який опрацьовують правоохоронці, але уже знайдено напис некаліграфічним почерком: "Мамо, вибач". Букви були нечіткі, що свідчить про неспокійний стан дівчинки. Також у щоденнику неповнолітня пише про нерозділене кохання: описує відносини з хлопцем, не вказуючи ім’я.

Уже згодом прийшла і мама загиблої.

"З матір’ю поговорити досі не вдалося. Жінка в шокову стані", – додала Алла Бойчук.

Умови проживання нормальні, сусіди нічого прокоментувати ще не змогли. Навчалася неповнолітня у 19-ій школі в м. Івано-Франківськ. Правоохоронці уже намагаються поспілкуватися з друзями та однокласниками загиблої.  

Наразі правоохоронці в ході проведення слідчих дій схиляються до версії про самогубство.

Відомості про подію внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство без кваліфікуючих ознак). Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: