fbpx

У Франківську БФ "Ти-Ангел" проведе семінар для педіатрів

Суспільство 11:03, 02.02, 2016

БФ "Ти-Ангел" запрошує лікарів-педіатрів та студентів останніх курсів навчання напрямку "Педіатрія" взяти участь у інформаційно-просвітницькій кампанії з ранньої діагностики онкологічних захворювань серед дітей. Навчальний семінар відбудеться в м. Івано-Франківськ 27 лютого.

Інформаційно-просвітницька кампанія "Попередимо біду" проводиться з метою підвищення онконастороги серед батьків та лікарів-педіатрів. Під час семінару учасники дізнаються про перші симптоми та ознаки раку у дітей, а також про можливості його успішного лікування від провідних спеціалістів онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.
"Дитяча онкологія є гострою проблемою сучасної медицини. За показниками дитячої смертності від ракових захворювань Україна посідає 5-те місце у Європі, тому що хворобу діагностують на пізніх стадіях її розвитку. Від своєчасної діагностики залежить життя тисячі дітлахів. 
Дитяча онкологія відрізняється від дорослої більш високою ймовірністю позитивної відповіді на лікування, тому надзвичайно важливу роль відіграє увага батьків до здоров’я своїх дітей та профілактичні огляди лікарями-педіатрами", – зазначають організатори. 
На семінарі особлива увага приділятиметься випадкам з практики та поширеним помилкам при діагностиці.
Щоб стати учасником навчального семінару, необхідно зареєструватися до 15 лютого 2016 року. Форма реєстрації розміщена за лінком: http://bit.ly/1OUYNAR. Кількість учасників обмежена.
Учасники семінару  будуть забезпечені роздатковим матеріалом, обідом та перервою на каву, а за підсумками навчального семінару отримають сертифікати. 
Кандидати, які успішно пройдуть реєстрацію, отримають на свою електрону пошту (до 25.02.2016 р.) детальну програму семінару та подальші інструкції.
Проект створено за підтримки платформи "Тепле місто" в рамках програми "Міські ґранти".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: