fbpx

У Франківську благодійний вертеп зібрав на лікування хворої студентки понад 8000 гривень. ФОТО

Суспільство 13:48, 30.12, 2016

Днями викладачі та студенти Університету Короля Данила виступили із благодійним вертепом, щоб зібрати кошти на лікування студентки вузу Дмитренок Юлії Олександрівни, якій встановлено діагноз – гостра лейкемія.

"В нашому вузі вже неодноразово відбувалися різні благодійні акції для того, щоб допомогти Юлі. В період Різдвяних свят студенти, спільно з викладачами, організували театралізоване дійство – вертеп, щоб зібрати кошти і передати Юлі на лікування", – розповів завідувач аспірантурою Університету Любомир Ілин.

Більшість учасників вертепу не знають Юлю особисто, але вирішили долучитися до збору коштів для хворої дівчинки. І викладачі, і студенти переконані: тільки спільними зусиллями можна допомогти людині, яка потрапила в біду.

Під час виступу благодійного вертепу було зібрано 8375 гривень, ці кошти передадуть мамі Юлі. А усі, хто має змогу підтримати студентку, яка мужньо бореться із важкою хворобою, можуть перерахувати гроші на картковий рахунок.

Номер карткового рахунку (ПриватБанк): 4149 4996 4328 8978

Одержувач: Дмитренок Ірина Богданівна (мама Юлії). Контактна інформація: Дмитренок Юлія Олександрівна, 1995 р. н., Івано-Франківськ. 

Діагноз – гостра мієлоїдна лейкемія (Рак крові). Номер телефону мами Юлії: +38 050 222 81 44 – Дмитренок Ірина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: