fbpx

У Франківську Богдан Бенюк зустрівся зі студентами. ВІДЕО

Культура 22:43, 06.10, 2017

Народний артист України Богдан Бенюк завітав на півстолітній ювілей Університету нафти й газу.

Уродженець Прикарпаття розповів, із нафтовим промислом у нього пов'язані дитячі спогади. Адже народився у Биткові, що на території одного із найбільших в Україні нафтогазових родовищ, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Про перше знайомство із Леонідом Биковим, про боязнь похоронів, про зйомки в "Кандагарі" – навіть студентів технічного вузу Богдан Бенюк зацікавив розповідями про багате творче життя.

А от студенти-театрали задля зустічі із кумиром спеціально прийшли до іншого вишу. Зізнаються, довелося навіть пропустити заняття. Та не жалкують, адже змогли побачити актора не в звичній ролі. Також переглянули кадри, що не ввійшли до жодного фільму.

Наразі Богдан Бенюк працює над постановкою двох вистав. Із прем'єрою найближчим часом збирається до Львова. Гастролі в Івано-Франківську – у перспективі.

Нині Богдан Бенюк – актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, лауреат премій імені Тараса Шевченка, "Золота пектораль", кавалер ордена “За заслуги”. Глядачі впізнають його за ролями у фільмах "Москаль-чарівник", "Чорна Рада", “Ліквідація”, "Кандагар", "Таємничий острів" та "Іван Сила".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: