fbpx

У Франківську через борги буде проблема зі стартом опалювального сезону, – Марцінків

Суспільство 10:56, 05.07, 2016

Міський голова Івано-Франківська передбачає проблеми з пуском газу в Івано-Франківську через величезну заборгованість за попередні роки.

На оперативній нараді Руслан Марцінків відзначив, що цього року у міста заборгованості за спожитий газ немає, але за попередні роки борг чималий.

"Ніхто нам це не подарує. Фірташ і Ахметов свої гроші рахують. Часи будуть дуже і дуже непрості. Хтось думає, що війна десь далеко, а завтра 400 добре навчених автоматчиків, яким дадуть по 2000 доларів за місяць, зайдуть у міськраду – і ніхто нам не допоможе. Жовтень  листопад будуть дуже цікавими",  зазначив Руслан Марцінків.

Мер нагадав про підвищення тарифів на опалення з 1-го липня та заявив, що населення може таких тарифів не витримати.

"Тарифи зросли вдвічі, не з нашої вини, але я вважаю, що це несправедливо і люди цього не витримають. Найбільше це відіб’ється на бюджетниках, які не зможуть отримати субсидії, бо нібито й зарплату отримають, але коли прийдуть платіжки по дві тисячі гривень, то платити буде нічим",  заявив Марцінків.

Руслан Марцінків також попросив директора ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Василя Рущака зробити все можливе, щоб знизити тарифи на опалення для закладів охорони здоров'я та освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: