fbpx

У Франківську чоловік і жінка займались сексом у публічному місці

Стиль життя 13:39, 18.07, 2017

Про це на лінію "102" повідомив заявник вночі, 18 липня. Пояснив, що невідомі особи займаються сексом у публічному місці.

Інцидент трапився на вул. Курінного Чорноти, що в Івано-Франківську. Екіпаж патрульної поліції вирушив за вказаною адресою. Там побачили, що заявник не пожартував: на сходах продуктового магазину невідомий чоловік та жінка займаються сексом, пише Місто.

При цьому чоловік, помітивши патрульних, почав ховатися, а жінка лежала і навіть не рухалася. Згодом патрульні виявили, що жінка знаходиться у сильному стані алкогольного сп'яніння. Попри цей стан стверджувала, що її не ґвалтують. У свою чергу, 39-річний чоловік розповів поліціантам, що примусово жінку не змушував. Чи ці особи знайомі – невідомо.

Відтак на місце події інспектори викликали швидку медичну допомогу, яка забрала жінку до кризового центру.

Жодних обвинувачень, пов’язаних із заняттям сексом у публічному місці, їм пред’явлено не було, тому що заявник, який став свідком статевого акту, заяву писати не став. Патрульні зробили лише зауваження. Чоловік відреагував на нього позитивно, а жінка через свій стан не сприймала будь-яку інформацію.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: