fbpx

У Франківську грабіжник посеред вулиці вихопив у дівчини "iPone 6S" та віддав дружині

Суспільство 17:46, 24.01, 2017

Повертаючись додому, 21-річна франківчанка стала жертвою грабіжника, який відкрито на одній із вулиць обласного центру вихопив у дівчини мобільний телефон марки "iPone 6S" вартістю понад 20 тисяч гривень.

Після вчиненого нападник утік у двори будинків, а потерпіла попрямувала до відділу поліції. Оперативникам знадобилося близько місяця, щоб викрити грабіжника, повідомляє прес-служба ГУНП в області.

В ході слідчих заходів правоохоронці одержали обґрунтовані підстави вважати причетним до грабунку 25-річного місцевого жителя, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та грабежів. Як з’ясовано, дороговартісний телефон чоловік віддав своїй дружині, а та в свою чергу здала мобільник до ломбарду за 6500 гривень.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За відкрите викрадення чужого майна грабіжника можуть покарати штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі до чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: