fbpx

У Франківську чоловік розбив продавчині ніс і вкрав 200 гривень з каси. ФОТО

Суспільство 13:39, 27.05, 2017

Франківські патрульні оперативно розшукали та затримали підозрюваного у розбої.

26 травня близько 19 години на 102 надійшло повідомлення про розбій на вулиці Петлюри. За словами заявниці, невідомий чоловік забіг до магазину та завдав 39-річній продавчині тілесних ушкоджень, зламавши їй ніс. Після цього зловмисник забрав гроші з каси та втік, повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківська.

20-річна дівчина-очевидець надала поліціантам чітке орієнтування. Кілька екіпажів патрульної поліції опрацьовували прилеглу територію, і це дало результат. Через 10 хвилин патрульні затримали підозрюваного з кров'ю на руках на вулиці Сорохтея.

Затриманим виявився 33-річний місцевий мешканець, повідомляють в Секторі комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, чоловік зайшов до магазину, де між ним та продавчинею виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс жінці множинні удари кулаком по голові, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді: струсу головного мозку, множинних забоїв м’яких тканин голови, перелому кісток носа, після чого забрав з каси 200 гривень і пішов додому.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: