fbpx

У Франківську чотирьох поліцейських пов'язали на хабарі у 1,5 тисячі доларів

Суспільство 15:17, 20.10, 2016

Зараз за місцем роботи та у помешканнях поліцейських проводять обшуки.

Слідчими прокуратури Івано-Франківської області спільно із співробітниками Управління СБУ та управління внутрішньої безпеки Національної поліції в області на одержанні неправомірної вигоди викрито чотирьох місцевих поліцейських. Як повідомляв КУРС, двох правоохоронців затримали на вулиці Сахарова.

За 1,5 тисячі доларів США поліцейські "вирішили питання" щодо повернення вилученого транспортного засобу та технічного паспорта. Автомобіль у порушника напередодні вилучила патрульна поліція.
 
Передача хабара відбувалася двома траншами. Учора оперативники задокументували передачу 700 доларів США і повернення автомобіля порушнику. Сьогодні під час одержання другої частини коштів – 800 доларів США – правоохоронців було затримано.
 
Наразі тривають першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцем роботи та проживання зловмисників. Встановлюється ступінь причетності керівництва слідчих відділів міської та обласної до злочину. 
 
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі здійснює слідчий відділ обласної прокуратури.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: