fbpx

У Франківську дітям загиблих на Майдані та в АТО влаштували свято. ФОТО

Суспільство 17:45, 17.12, 2016

Сьогодні, 17 грудня, в Івано-Франківську діти загиблих учасників Майдану та АТО отримали подарунки від української діаспори у Великобританії.

"Цю чудову ініціативу започаткувала наша діаспора в Лондоні. Там є школа українознавства, і її директор та батьки виявили бажання стати помічниками святого Миколая в Україні. Вони звернулись до мене з проханням надати списки дітей, їх потреб і побажань. Кожна сім’я за покликом душі вибирала одну-дві дитини, батьки яких віддали життя за Україну, та купляла їм подарунки. Я дуже вдячна нашій діаспорі, адже зараз допомагати стало складніше", – розповіла волонтерка Наталя Перцович, передає ГК.

Серед подарунків – солодощі, одяг, канцтовари, а також інші речі, про які просили самі діти загиблих атовців та майданівців. Таких дітей налічується близько п’ятдесяти.

Крім подарунків, діти отримали благословення від священика отця Романа та послухали вітання від дітей Катехетичної школи при Архікатедральному Соборі Воскресіння Христового у вигляді театралізованої сценки.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: