fbpx

У Франківську до Дня захисту дітей влаштовують загальноміське свято. ПРОГРАМА

Культура 10:58, 01.06, 2017

Святкові заходи для дітей пройдуть у Івано-Франківську сьогодні, 1 червня, на Вічевому майдані, площі Ринок та в міському парку.

Святкове дійство до Дня захисту дітей розпочнеться сьогодні на Вічевому майдані з 11.00.            

Програма заходу передбачає вокальні виступи талановитих дітей, проведення майстер-класів, фейс-арт, веселі старти, святкову піньяту. Кульмінацією свята має стати масовий флеш-моб від Сімейного фітнес клубу "Анастасія".  

З 16.00 на Вічевому майдані розпочнеться великий концерт до Дня захисту дітей.

А о 17.30 на цьому ж місці його продовжить свято "Барви дитинства". Дорослих зацікавить звіт естетичних шкіл міста – хореографічної, художньої, спортивної та ін., у формі якого буде влаштоване це дійство. Організатори підкреслюють, що виступи дітей дозволять і малечі, і батькам прийняти рішення, куди піти займатися. Також для дітей встановлять фотозону з казковими персонажами. "Новий театр" дасть майстер-класи для майбутніх юних акторів різного віку. А ровесники глядачів з Івано-Франківської художньої школи навчатимуть охочих малювати.    

О 13.00 на площі Ринок стартує святково-розважальна програма "Свято в республіці дитинства" – тут обіцяють вікторини, ігри й конкурси. З 16.00 біля міської ратуші – Гала-концерт Всеукраїнського дитячого конкурсу-фестивалю популярної музики "Карпатські соловейки".

З 15.00 у міському парку ім. Шевченка проведуть дитячі легкоатлетичні змагання для всіх охочих. При цьому продемонструють нове спортивне обладнання для занять легкою атлетикою, яке отримав муніципальний центр дозвілля. 

Завтра, 2 червня, о 17.00 заходи продовжить спортивно-оздоровче свято "Веселі старти". 

А щонеділі в парку з 11.00 – концерт "Мелодії парку" із продовженням. Майстерні та майстер-класи будуть розгортати клуби Франківська. 

Також святкові заходи до Дня дитини  пройдуть у мікрорайонах міста. 

                                                                

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: