fbpx

У Франківську до охорони футбольного матчу залучать понад 200 правоохоронців

Спорт 10:58, 19.09, 2017

Про підготовку до найбільш очікуваного футбольного матчу між ФК "Прикарпаття" та ФК "Карпати" йшлося сьогодні на оперативній нараді в МВК.

Матч відбудеться вже завтра, 20 вересня, на стадіоні "Рух".

Начальник Патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець зазначив, що до охорони правопорядку під час матчу та на території міста долучиться понад 200 правоохоронців.

"Наша робота така, щоб ми дивилися наперед… і ми переживаємо,  сказав Міхалець. – Сподіваємося, що все буде спокійно".

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції Володимир Гаврилаш зазначив, що вчора всі силові структури оглянули місце проведення футбольного матчу. Будуть задіяні 100 бійців Національної гвардії, 80 працівників поліції з районів, 50 працівників патрульної поліції і безпосередньо підрозділи особливого призначення, які теж будуть надавати практичну допомогу у разі грубих порушень громадського порядку під час чи після закінчення футбольного матчу.

"Наше основне завдання – закінчення футбольного матчу і нормально відправити вболівальників-ультрасів до їх місця проживання, щоб вони не нанесли збитків ані комунальному майну, ані будь-яких ушкоджень тілесних жителям міста",  зауважив Володимир Гаврилаш.

"Справді, хочемо, щоб це було свято і обійшлося без ексцесів. Тим паче, бачимо, що ажіотаж досить серйозний. Тому хотілося, щоб всі спрацювалися",  додав міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: